Вхід | Реєстрація

Полтавська облрада направила для армії 49 мільйонів

Полтавська облрада направила для армії 49 мільйонів

За півроку обласна рада направила на потреби Збройних Сил України 49 мільйонів гривень. Ще 37 мільйонів із обласного бюджету витратили на ремонт засобів оповіщення, придбання матеріалів, поповнення матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Таку інформацію оприлюднили під час засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

З обласного бюджету були спрямовані кошти на поліпшення матеріально-технічної бази ГУ Національної поліції в Полтавській області, Управління Служби безпеки України в Полтавській області, Територіального управління ДБР у місті Полтава, Полтавського НДЕКЦ. На потреби Збройних Сил України було виділено 49 мільйонів — кошти витрачені на придбання БПЛА, тепловізорів, дронів, засобів зв’язку, обладнання, медичних засобів.

Ще 37 мільйонів гривень з обласного бюджету використали на вирішення питань захисту населення від надзвичайних ситуацій. Йдеться про ремонт засобів оповіщення, придбання матеріалів, поповнення матеріального резерву.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2023, 16:27 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації