Вхід | Реєстрація

Біличани відзначили День молоді

Біличани відзначили День молоді

Протягом усієї суботи для юнаків і юнок проводилися квести, майстер-класи, працювали гірки й батути, відбувся святковий концерт та показ фільму під відкритим небом.

12 серпня в Україні офіційно відзначається День молоді. Відповідний указ №-333/2021 виданий Президентом України Володимиром Зеленським 28 липня 2021 року. Працівники Білицької селищної ради та жителі громади приклали багато зусиль, аби підготувати для молоді справжнє свято. При цьому організатори не обмежилися одним заходом. На юнаків і юнок чекав по справжньому цікавий і насичений на події день.

Як розповіла  Марина Гармаш, спеціаліст із молодіжної політики при селищній раді та голова місцевого осередку Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки», зранку на всіх охочих чекав пізнавальний квест під назвою «Я-рятувальник». Його підготували й провели учасники гуртка «Школа безпеки». Також активну участь взяли  місцеві рятувальники. Під час квесту дітей і молодь знайомили з основними правилами безпеки, поводженням із підозрілими й небезпечними предметами, навчали азам серцево-легеневої реанімації.

На іншій локації любителі образотворчого мистецтва могли помалювати та насолодитися творчим процесом від Владислава Хорошуна. До речі, по завершенню майстер-класу з малювання організатори й учасники вирішили, що в Біликах слід відкрити художній клуб для творчих жителів громади.
Згодом відвідувачі заходу перейшли в Будинок культури, де проходив концерт за участю народного аматорського вокально-хореографічного колективу «Чебреці», артистів Бережнівського СБК, танцювального колективу «Мальви» Білицької мистецької школи. Ведучою свята була Оксана Ковальська.
Справжніми хедлайнерами концертної програми став рок-гурт «Наш формат». Музичний колектив заснували місцеві музиканти. І саме на День молоді відбувся їх дебютний виступ.

Увечері всі бажаючі переглянули фільм просто неба зі смаколиками.

Загалом протягом дня організаторам вдалося зібрати 8 000 гривень, які будуть використані на потреби військовослужбовців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2023, 09:51 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації