Вхід | Реєстрація

До Дня Незалежності «Укрпошта» випускає нову марку

До Дня Незалежності «Укрпошта» випускає нову марку

Скоро у продажі з’являться марки «Україна – Мати» до Дня Незалежності України.

Про це повідомив у Telegram гендиректор АТ Укрпошта Ігор Смілянський.

«...враховуючи важливість свята, ми додали їй чемності :), і сьогодні оголошуємо випуск марки «Україна – Мати» до Дня Незалежності України саме у такому вигляді, як Ви бачите на фото. У випуску також маємо конверт «Перший день», листівки та магніт «Україна-мати».

Марку, звісно, запустимо 24 серпня. Де? Я думаю, Ви здогадались. Проте деталі завчасно оголошувати не будемо. А от що ми можемо оголосити, так це те, що ця марка створена українською художницею Зінаїдою Кубар у співпраці з нашою крутою командою

«Україна-мати» в своєму новому образі - це про переосмислення минулого, про нову епоху для кожного українця та українки, і, враховуючи реакцію за поребриком, відповідь на “кієв за трі дня”.».

Передзамовити відсьогодні марку можна тут: bit.ly/uamark, а придбати у наших відділеннях - з 24 серпня. З цього ж дня ми надсилатимемо ваші передзамовлення. Власники філателістичних абонементів сьогодні отримають посилання на оплату цього поштового випуску на свої електронні скриньки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації