Вхід | Реєстрація

Почали збір заявок на відшкодування витрат на обладнання для ВПО

Почали збір заявок на відшкодування витрат на обладнання для ВПО

Оголошено про збір заявок на відшкодування частини витрат за придбання обладнання суб’єктам господарювання – внутрішньо переміщеним особам.

У рамках Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облвійськадміністрації проводить збір заявок на відшкодування частини витрат за придбання обладнання суб’єктам господарювання - внутрішньо переміщеним особам.

Право на відшкодування витрат мають суб’єкти підприємництва (фізичні особи-підприємці та юридичні особи, засновником яких є внутрішньо переміщені особи), які:

  • зареєстровані в органах з питань соціального захисту населення як внутрішньо переміщена особа;
  • зареєстровані як платники податків, ведуть підприємницьку діяльність та сплачують податки на території Полтавської області;
  • дотримуються чинного законодавства України про працю, зокрема в частині виплати заробітної плати у розмірі не менше встановленого мінімального розміру.

Відшкодування надається за придбання після 24 лютого 2022 року обладнання одноразово в розмірі 50% вартості обладнання, закупленого за власні кошти та необхідного для здійснення підприємницької діяльності відповідно до відкритих КВЕД, але не більше ніж 300.000 грн (триста тисяч гривень).

Документи подаються у паперовому вигляді на адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: вул. Соборності, 45, місто Полтава, 36014.

Крайній термін подання заявок – 1 листопада 2023 року.

Телефони для довідок: (0532)60-43-10, (0532)60-93-83

Заявка на відшкодування: http://surl.li/jqosi

Перелік документів: http://surl.li/jqogu



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2023, 17:13 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації