Вхід | Реєстрація

Тепловізор та прилад нічного бачення - найкращі подарунки для ЗСУ!

Тепловізор та прилад нічного бачення - найкращі подарунки для ЗСУ!

Волонтери Кобеляцького краю здійснили чергову поїздку до захисників-земляків. Цього разу Донецький, Запорізький, Дніпровський напрямки.

Зустрілися з 10 хлопцями з Кобеляцькоі громади. Передали прилади, на які попередньо було організовано збір. А саме: прилад нічного бачення та тепловізор для Руслана Прихідько та Сергія Соломки. Відвезли на прохання військових два акамулятори, речі першої необхідності, традиційно - продуктові набори!

Дві пари навушників, скат до медавто, засоби гігієни, засоби від комарів, шкарпетки, футболки, велику кількість газових балончиків, які дуже потрібні, берци і Cтарлінк.

Дорогою неабияк відчували, як вороги вітають українців з Днем Незалежності. Тривога в додатку телефону, тривога за вікном… та й без того було добре чутно й видно…

Поспішаємо дякувати за допомогу небайдужим: жителі села Красне, села Коваленківка, Шенгури, Лучки, Кобеляцька міська рада, Єгоренко Микола, Єгоренко Галина та її команда, команда з Бутенок «Разом до перемоги!», Черевко Віталій та Вєра, фермер з Перегонівки, жителі Орлика, Дейнека Вікторія та Сергій, Бондарєв Саша, Панічевська Лариса, Крейс Ірина, Малимон Микола, Полішко Сергій, Гречаний Андрій, Рибалко Катерина, Ревека Яна, Співак Люба, Срібний Сергій, Тарганчук Славік, Бражко Світлана, Горбань Світлана і Тарас, ПП Малєка, Мартинець Люба, Лещенко Тетяна, ПраТ «Мрія», Бондарчук Галина, рідні військових, які постійно підтримують і допомагають, передають індивідуальні посилки.

Дякуємо вам, незламні люди незламної країни!

 

Терміновий збір!!!

Волонтери ГО «Кобеляки допоможуть» оголошують збір на прилад нічного бачення для земляків, наших захисників: Волошко Євген, Шевченко Артем, Глиняний Ігор, Хвостик Коля. Друзі, долучайтеся як можна скоріше. Дуже важко і дуже гаряче нині нашим хлопцям…

Найменування отримувача:

ГО КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ

Код отримувача: 44797615

Рахунок отримувача: UA653052990000026006021223885

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"


Автор: Команда волонтерів ГО «Кобеляки допоможуть»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2023, 22:08 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації