Вхід | Реєстрація

Уряд спрямував 1,7 млрд грн на реалізацію проектів відновлення в регіонах

Уряд спрямував 1,7 млрд грн на реалізацію проектів відновлення в регіонах

Кабінет Міністрів на засіданні 29 серпня ухвалив постанову про перерозподіл субвенції в 1,7 млрд грн на реалізацію проектів відновлення в регіонах.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

– Це кошти Європейського інвестиційного банку, які ми спрямовуємо на підконтрольні Україні території в бюджети міських, сільських і селищних громад, – зазначив очільник Уряду.

Як зауважив Прем’єр-міністр, Уряд виділив з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на швидке відновлення безпрецедентне фінансування – понад 43 млрд грн.

– Це кошти на терміновий ремонт енергетичних об’єктів до початку опалювального сезону, на підтримку громад, які постраждали від російських терактів, на будівництво водогонів на Дніпропетровщині, на школи, лікарні, укриття і багато інших об’єктів, які потребують відновлення, – відзначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр підкреслив, що Уряд проводить чітку політику солідарності з громадами та регіонами. За його словами, цього року спрямовано вже понад 118 млрд грн державних дотацій та субвенцій на відбудову, на освіту, на соціальну підтримку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2023, 15:17 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації