Вхід | Реєстрація

День знань пройде без святкових заходів

День знань пройде без святкових заходів

Ухвала діятиме на території Полтавської області.

На Полтавщині заборонили проведення святкових заходів, присвячених початку нового навчального року. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Ради оборони Полтавської області у понеділок, 28 серпня. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що «на Полтавщині заборонили проведення святкових заходів, присвячених початку нового навчального року. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні Ради оборони області».

Нагадаємо, що в ніч на понеділок 28 серпня росіяни атакували ракетами Полтавщину.

Голова ОВА поінформував, що ворог влучив у промисловий об’єкт, унаслідок чого двоє людей загинуло, двоє доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями, про місцезнаходження ще двох невідомо. Тривають пошукові роботи та розбір завалів. Також повністю зруйновано виробничий цех.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак уточнив, що росіяни атакували олійницю в селищі Гоголеве Миргородського району. Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Відомо про 2 загиблих людей та 5 постраждалих, які працювали в нічну зміну.

Увечері цього ж дня Лунін написав у Telegram, що рятувальники продовжують розбирати завали після ракетного удару. Знайшли тіло ще однієї людини, продовжуються пошуки іншої. До роботи також залучили кінологів і службових собак Нацполіції та ДСНС. Пожежа ліквідована.

За інформацією Полтавської ОВА, за перші 547 днів повномасштабного вторгнення, росіяни запустили по області 148 ракет та безпілотників.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації