Вхід | Реєстрація

Із прикрасами, книжковою виставкою і квітами

Із прикрасами, книжковою виставкою і квітами

У такий спосіб в Кобеляках і Нових Санжарах відзначили чергову річницю Незалежності нашої держави.

У четвер, 24 серпня, Україна відзначила 32-гу річницю Незалежності. Акт проголошення  незалежності був ухвалений у 1991 році позачерговою сесією Верховної Ради УРСР і проголосив створення самостійної української держави.

Два роки поспіль Україна відзначає головне державне свято в умовах воєнного стану.

21 серпня Рада оборони Полтавщини прийняла рішення заборонити масові заходи на території області. Таке рішення члени ради ухвалили у зв’язку з можливим посиленням ворожих обстрілів.

Згідно цього рішення, на території Кобеляччини і Новосанжарщини відмінили всі масові заходи, присвячені Дню Незалежності.

У Кобеляках із нагоди свята працівники міської бібліотеки провели акцію для жителів та гостей містечка. Під час заходу бібліотекарі дарували перехожим нагрудні прикраси, які вони виготовили власноруч, та вітали кобелячан зі святом.

Також працівники книгозбірні влаштували книжкову виставку, присвячену 32-й річниці Незалежності.

Працівники Новосанжарської селищної ради та працівники інших бюджетних організацій із нагоди державного свята поклали квіти до пам’ятних знаків.

Зокрема, селищний голова Геннадій Супрун, керівний склад апарату виконкому селищної ради, начальник медцентру «Нові Санжари» Валерій Губа, його заступники Віталій Завалюк і Олександр Блінов хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто виборював і продовжує відстоювати Незалежність нашої держави. Вони поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та Дошки пошани загиблим захисникам України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації