Вхід | Реєстрація

«Винахідлива» працівниця аеропорту

«Винахідлива» працівниця аеропорту

Співробітниця аеропорту на Філіппінах вкрала в пасажира 300 доларів та проковтнула їх.

Інцидент стався в Міжнародному аеропорту імені Ніноя Акіно, у столиці Філіппін — Манілі. Чоловік із Китаю на прізвище Цай пройшов передполітний огляд, після якого помітив, що його гаманець, котрий лежав у сумці, відкритий і в ньому не вистачає грошей. Запис із камер спостереження показав, що гроші витягла жінка, яка працює в службі безпеки та здійснює перевірку багажу і пасажирів.

Вона непомітно забрала гроші, коли оглядала сумку Цая. Потім, тримаючи купюри у лівій руці біля талії, вона відвернулася і засунула три складені банкноти до рота. Жінка закашлялася і навіть викликала занепокоєння колеги, яка подала їй пляшку з водою. Злочинниця зробила кілька ковтків, щоб проковтнути вкрадене і позбутися доказів.

Цей випадок набув широкого розголосу. Департамент транспорту Філіппін випустив пресреліз, у якому міністр транспорту Джейме Баутіста закликав максимально суворо покарати всіх, хто причетний до крадіжки. Він також заявив, що відповідальні особи зроблять все можливе, щоб очистити аеропорт та його підрядників від непорядних працівників.

Співробітниця, котра скоїла крадіжку, і її начальниця вже відсторонені від роботи, розпочато розслідування.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2023, 20:31 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації