Вхід | Реєстрація

Як легально заробити на крадіжці електрокабелю

Як легально заробити на крадіжці електрокабелю

Для цього просто потрібно надати інформацію про крадіїв кабелю. А потім отримати винагороду від «Полтаваобленерго». Обіцяють 5 тисяч гривень.

Адміністрація АТ «Полтаваобленерго» повідомляє, що крадіжки електрокабелю стають справжньою загрозою для нормального функціонування електромережі. Злочинців, на жаль, не зупиняють ні передбачена за протиправні дії кримінальна відповідальність, ні висока напруга, під якою знаходяться об’єкти, ні складна ситуація в країні через збройний напад агресора.

Тому, з метою усунення загроз національним інтересам країни та регіону, порушення цілісності енергосистеми, керівництво АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» звертається до мешканців області з проханням допомогти знешкодити крадіїв електрообладнання, так як наслідки скоєних ними злочинів непередбачувані: від знеструмлення окремих населених пунктів до масштабних техногенних катастроф.

Будь-яка інформація може бути корисною. Будьте пильними і про появу підозрілих осіб, транспорту неподалік об’єктів АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО», особливо в темну пору доби й у віддалених від населених пунктів місцях, а також відому інформацію про осіб, причетних до злочинів, місця їх знаходження, зберігання та збуту викраденого, обов’язково терміново повідомляйте в поліцію за телефоном 102.

Також інформацію можна передати до АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»:

  • за номерами телефонів (0532) 516-114, (0532) 510-954 (згідно з діючими тарифами міського та міжміського зв’язку, понеділок-четвер з 7:30-16:30, п’ятниця з 7:30 до 15:15);
  • надіславши листа на поштову адресу: 36022, м. Полтава, вул. Старий Поділ, 5 (для служби економічної безпеки);
  • через сайт в розділі «Стоп корупція», заповнивши форму зворотного зв’язку.

За надання відомостей, які сприяли затриманню злочинців, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» гарантує грошову винагороду в розмірі 5 000 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2023, 19:20 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації