Вхід | Реєстрація

Під час сварки кременчужанин пустив в хід ніж – його затримали

Під час сварки кременчужанин пустив в хід ніж – його затримали

Повідомлення про ножове поранення мешканця Кременчука, 2003 року народження, надійшло до Кременчуцького райуправління поліції від медиків та рідних потерпілого 9 жовтня, близько 20:00. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Отримавши інформацію про злочин, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького райуправління поліції.

Ігор Грачов, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення №1(Крюківський район) Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– Під час проведення першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що потерпілому спричинив тілесні ушкодження місцевий мешканець, 1973 року народження, який раніше мав проблеми з законом. За попередньою інформацією, на території одного із домоволодінь по вулиці Сергія Єфремова між чоловіками виник конфлікт, у ході якого фігурант спричинив ножове поранення потерпілому та втік з місця події. Вранці 10 жовтня причетного до злочину чоловіка оперативники розшукали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. За інформацією лікарів, потерпілого прооперовано. Його стан середньої тяжкості.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2023, 11:58 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації