Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі внаслідок ДТП пострадали четверо людей

У Кременчуцькому районі внаслідок ДТП пострадали четверо людей

До відділення поліції № 2 Кременчуцького райуправління поліції 14 жовтня, близько 18:40, надійшла інформація, що поблизу села Соснівка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. Поліція з’ясовує причини та обставини ДТП.

За попередньою інформацією поліції, автомобіль «Dacia», під керуванням місцевого чоловіка,1994 року народження, допустив зіткнення з автомобілем «Chevrolet», під керуванням водія, 1977 року народження. 

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажири обох авто - чоловік 1951 року народження та дві жінки, які перебували у автомобілі «Dacia»,  1996 і 1995 року народження,  отримали тілесні ушкодження. Також  тілесні ушкодження отримав водій  автомобіля «Dacia». Усіх травмованих каретою швидкої медичної допомоги доставлені до місцевої лікарні. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середнього ступеню тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.  



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2023, 10:02 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації