Вхід | Реєстрація

Сергій Токарєв поділився новиною щодо інвестування у Rollstack

Сергій Токарєв поділився новиною щодо інвестування у Rollstack

Український венчурний фонд Roosh Ventures, який входить до екосистеми технологічної компанії Roosh, вклав кошти у стартап Rollstack. Цей проект було розроблено у 2022 році для автоматизації процесів створення та оновлення фінансових звітів, презентацій та інших документів, які активно використовуються практично у кожному бізнесі. Про це розповів ІТ-інвестор Сергій Токарєв – партнер компанії Roosh. 

Крім венчурного фонду, знайшлися й інші інвестори, які вважають цей стартап проривним для оптимізації робочих процесів. Зокрема йдеться про такі фонди, як Goodwater Capital, Kima Ventures, UpHonest Capital, Y Combinator і Monte Carlo Capital. Завдяки цьому «ранній» показник інвестицій Rollstack досяг 1,9 млн доларів.

Як працює платформа та чому вона важлива

Бізнесмен Сергій Токарєв зазначає, що будь-яка звітність завжди була однією з головних проблем для компаній. На створення та упорядкування фінансових звітів, оглядів і презентацій йде багато сил та енергії. Наприклад, тільки у Roosh Ventures всі подібні процеси забирають майже 50% часу. Сергій Токарєв впевнений, що рішення платформи Rollstack допоможе зекономити цей ресурс, аби команди мали змогу зосереджуватися на важливіших задачах.

Цей проект буде автоматично генерувати та оновлювати графіки та слайди у документах. Для цього він використовуватиме різні інформаційні джерела:

  • Сховища даних;

  • Інструменти бізнес-аналітики;

  • CRM тощо.

Таким чином працівники, які витрачають час на роботу з великими обсягами даних, зможуть зосередитися на головних завданнях, як-от аналіз та стратегія. Rollstack стане незамінним помічником для багатьох компаній, особливо у галузі аналітики, маркетингу та фінансів.

Платформа функціонує без ручної або інженерної роботи, говорить Сергій Токарєв. Потрібно лише запланувати час, щоб Rollstack імпортував дані у звіти та презентації, які було створено в інших програмах на кшталт Microsoft 365, Google Workspace або Notion.

Чого чекати у майбутньому

Roosh Ventures вкладається у різні технологічні компанії та орієнтується на ринки США та ЄС. За 3 роки фонд активно інвестував у галузі Gaming, AI, Fintech і Health Tech. Серед більш як 40 стартапів особливої уваги заслуговують такі компанії, як TheGuarantors, Alma, Oura, Pipe, Dapper Labs, Playco, Alter та інші. А завдяки тому, що фонд є частиною компанії Roosh, проекти отримують підтримку в інтеграції та впровадження технологій штучного інтелекту та машинного навчання. 

База клієнтів Rollstack складається з різних компаній та щомісяця зростає на 50%. Серед відомих назв є навіть Deel і Pinterest. Команда платформи складається з 7 працівників, але вже на початку 2024 року планується збільшити їхню кількість до 14 людей.  

Сергій Токарєв впевнений, що рішення Rollstack має величезний потенціал для автоматизації багатьох процесів у бізнесі. Це призведе до революції на ринку візуалізації інформації. 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2023, 10:14 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації