Вхід | Реєстрація

У кременчуці чоловік пограбував 12-річну дитину

У кременчуці чоловік пограбував 12-річну дитину

До Кременчуцького районного управління поліції 26-го жовтня близько 17:00 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про пограбування 12-річного хлопця. Родичі дитини повідомили, що по вулиці Перемоги невідома особа заволоділа велосипедом і телефоном потерпілого. Поліція відкрила кримінальне провадження. 

Слідчо-оперативна група поліції та патрульні наряди, які прибули на виклик, оперативно встановили та затримали причетну до злочину особу. По це повідомив начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович.

Очільник кременчуцької поліції розповів:

– У ході першочергових оперативних та слідчих дій поліцейські з’ясували, що до кримінального правопорушення причетний мешканець Горішніх Плавнів, 2004 року народження, який раніше мав проблеми із законом. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучені. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2023, 14:00 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації