Вхід | Реєстрація

Підпал машини Решетила: попередження депутатам?

Підпал машини Решетила: попередження депутатам?

Вранці п’ятниці 27 жовтня Кобеляки і громада «гуділи». Всі обговорювали новину про те, що в депутата Полтавської райради Олега Решетила згоріла машина. Сам постраждалий схиляється до версії умисного підпалу. Хоча й погоджується, що остаточну відповідь на причини загоряння його автомобіля дасть експертиза.

Пообіді 27 жовтня ми зустрілися із Олегом Решетилом і він поділився подробицями надзвичайної події та своїми думками з приводу цього.

Передусім Олег Решетило відзначив оперативні та професійні дії співробітників Кобеляцького підрозділу ДСНС.

Він сказав:

– Рятувальників викликали сусіди. Вони, сусіди, й мене повідомили про те, що горить моя машина. Доки все тривало, кожна хвилина здавалася вічністю. Але зараз вже більш спокійно «прокручуючи» в голові весь хронометраж подій, повинен сказати, що хлопці-рятувальники приїхали дуже швидко і діяли дуже професійно. І я, і сусіди пожежу не гасили, все зробили професіонали. Хоча мушу визнати, що автомобіль відновленню не підлягає. Дуже швидко розповсюджувався вогонь. Та все ж не вибухнув ні бензин в баку, ні газ. «Бахнули» лише колеса. Сусіди кажуть, що спочатку подумали про «приліт» ракети. До речі, дуже швидко приїхали і поліцейські. Я ще не закінчив розповідати по телефону про подію, подзвонивши на 102, а правоохоронці вже були в нашому дворі.

Загорання, за словами Решетила, сталося десь о 3 годині 30 хвилин. До нього в двері постукали сусіди і повідомили про подію.

Автомобіль був припаркований на звичному місці.

Решетило уточнив:

– Знаю, що по Кобеляках зараз говорять, що я в цей день поставив машину не там, де завжди. Це – неправда. Я її роками ставив в цьому ж місці.

Щодо причин загорання, то Решетило схиляється до версії про умисний підпал. Він каже:

– Думаю, що це пов’язано із моєю як журналістською, так і депутатською діяльністю. Вони, ці сфери, між собою пов’язані. Я, як депутат Полтавської райради, прямо на рішення міських депутатів не впливаю. Але я постійно приходжу на засідання як депутатських комісій, так і на сесії. Розповідаю людям, що відбувається, пояснюю й депутатам. От і перед пожежею багато виступав на засіданні бюджетної комісії. І бачу, що депутати прислухаються. Вони вже не голосують за все, що пропонує нинішня влада. От тому й думаю, що таким чином, підпаливши мою машину, «попередили» міських депутатів. Мовляв, он бачте, що з ним сталося. Іншого мотиву не бачу. В те, що машина загорілася через якусь несправність не вірю. Ну а залякувати особисто мене немає резону. Повторюся, я не голосую в Кобеляцькій міській раді.

Також Олег Решетило повідомив, що автомобіль був застрахований.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2023, 15:49 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації