Вхід | Реєстрація

Від скакалки до електростанції — цікаві товари від Xiaomi

Від скакалки до електростанції — цікаві товари від Xiaomi

Китайський девелопер електроніки Xiaomi Corporation продовжує дивувати світ фірмовими розробками. 2023 року концерн порадував шанувальників новими гаджетами.

Водяний пістолет і собака-робот

Технологічний гігант не обмежився лише випуском стільникових телефонів. Підприємство виходить на світовий профільний ринок з електромобілем власної розробки, розумною електронікою і домашніми роботами. Наприклад, відвідавши топ 10 рейтинг казино онлайн, гемблер може не тільки поміркувати, але й погладити собаку. Щоправда, домашній улюбленець роботизована істота, яка допоможе господареві зірвати джекпот азартного клубу.

Отже, новинками Xiaomi Corporation нинішнього року стали такі електронні пристрої:

  1. Робопес. Роботизована собака CyberDog 2 стала вдосконаленою версією попереднього домашнього улюбленця, випущеного кілька років тому. Інновація не нагадує бездушного чотириногого друга, вироблених компанією Boston Denamics, а схожа на живого пса. Пес також виконує зворотне сальто, ганяє на скейтборді. Коротка характеристика собакоподібного робота така:

  2. має вигляд невеликого добермана;

  3. висота - 36,5 см, вага - 9 кг;

  4. зір, дотик, орієнтація в просторі здійснюється майже 20 датчиками та сенсорами;

  5. впізнавання власника, відгук на команди;

  6. подача лапи та голосу, присідання.

  7. Скакалка. Головна відмінність електронної дитячої іграшки від традиційного гумового шнура в тому, що останнього у гаджета немає. Кінці ручок забезпечені спеціальними обважнювачами, що створюють враження бічеви, яка крутиться. Інформація сенсорів обробляється згідно зі спеціальним алгоритмом. Таким чином фіксується точність проведення тренування з урахуванням одинарних, подвійних стрибків. РК дисплей виводить кількість спаленої енергії. Заряд акумулятора дає змогу щодня вправлятися по годині протягом тижня.

  8. Масажний пістолет зніме біль, напругу м'язової тканини. Магнітний 126-ватний двигун забезпечує силу удару, що дорівнює 35 кг. Масаж проводиться зі швидкістю 3250 об/хв. Досягається масаж м'язів на глибину 1,5 см. Батареї вистачає рівно на поточний місяць для вибору одного з 18 режимів процедури.

  9. Електронний водний пістолет сподобається не тільки дитині, але і його мамі. Два з половиною десятки водяних залпів на 10 м дадуть змогу обстріляти хлопчику не тільки противника, а й жінці зробити вологе прибирання важкодоступних місць приміщення.

  10. Компактний пилотяг Xiaomi бореться з пиловими клопами, кліщами за допомогою ультрафіолетової лампи, нагріваючи поверхню, що прибирається, до 55 градусів тепла й ультразвукових хвиль.

Останні перешкоджають розмноженню шкідників.

Тренажер-електростанція

Обертаючи педалі велосипедного тренажера, спортсмен одночасно проводить тренування і заряджає стільниковий телефон, інший мобільний гаджет потужністю не більше 50 W. Кермо забезпечене бездротовим 20-ватним зарядним модулем, роз'ємом usb-c.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2023, 19:10 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації