Вхід | Реєстрація

На Полтавщині відбувся VІ онлайн-фестиваль сучасних театрів «ЛавАрт»

На Полтавщині відбувся VІ онлайн-фестиваль сучасних театрів «ЛавАрт»

На Полтавщині підбили підсумки VІ онлайн-фестивалю сучасних театрів «ЛавАрт» під гаслом «Україна – єдина країна».

Цього року у фестивалі взяли участь 27 театральних колективів із різних куточків Полтавщини та  Києва.

– Сьогодні діяльність будь-якого театру важко уявити без участі у фестивалях, де відбувається обмін досвідом творчих людей, приходить усвідомлення того рівня естетичного розвитку, якого вдалося досягти. Без фестивального руху розвиток театрального процесу не відбувається, мистецтво консервується та відстає від світових надбань. Тому кожен фестиваль, який відбувається в Україні, є певним проривом, – зазначила викладачка Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського Оксана Базавлук.

Привітали учасників фестивалю директорка Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА Ірина Удовиченко та директор Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського Анатолій Насменчук.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2023, 10:21 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації