Вхід | Реєстрація

«Чебреці» отримали обласну відзнаку

«Чебреці» отримали обласну відзнаку

Учасники народного аматорського хору, який діє при Білицькому будинку культури, стали дипломантами регіонального конкурсу.

Нещодавно Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської облради спільно з кафедрою музики Полтавського національного педуніверситету провели відкритий регіональний фестиваль-конкурс хорів і вокальних ансамблів «Червона калина — полтавська земля». Щорічний захід присвячувався пам’яті заслуженого діяча мистецтв України Григорія Левченка. Фестиваль проходив дистанційно. Учасники, розділені на чотири вікові категорії, презентували по два вокальні номери. Організатори й журі визначали кращі колективи у чотирьох номінаціях.

Загалом у фестивалі-конкурсі взяли участь 40 хорів і вокальних ансамблів або 559 учасників із 10 міських, 5 селищних і 5 сільських громад Полтавщини.

Колектив «Чебреці» Білицького будинку культури під керівництвом Миколи Валка відзначений дипломом ІІ ступеня в номінації «Хори і вокальні ансамблі будинків культури, центрів культури і дозвілля, палаців дитячої та юнацької творчості».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2023, 20:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації