Вхід | Реєстрація

Білицьких працівників культури відзначили грамотами й привітали концертом

Білицьких працівників культури відзначили грамотами й привітали концертом

9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Із нагоди державного свята в Біликах відбувся урочистий захід.

Першим працівників культури привітав заступник селищного голови Сергій Петров. Він подякував керівникам закладів культури, бібліотекарям, працівникам мистецької школи, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, підготовку й проведення різних заходів, участь у конкурсах і фестивалях.

Сергій Петров відзначив нагородами викладача сольного співу Білицької мистецької школи Любов Семененко. Грамоти селищної ради отримали директорка Чорбівського будинку культури Юлія Шишацька, худкерівник Білицького будинку культури Алла Мулько, директор Білицького краєзнавчого музею Євгеній Калашник, керівник хорового колективу «Чебреці» Білицького СБК Микола Валко і керівник Ольга Попова.

Також «винуватців свята» привітав начальник гумнітарного відділу виконавчого комітету Іван Данько. Він вручив подяки прибиральниці Білицької мистецької школи Світлані Калаушко, робітнику з комплексного обслуговування та ремонту Білицької мистецької школи Олександру Іванченку, худкерівнику Владиславу Олійнику, директору Білицького СБК Людмилі Пугач, колективам Бережнівського та Бутенківського СБК.

Після урочистостей присутні переглянули виступи творчих колективів та артистів Білицької громади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2023, 09:51 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації