Вхід | Реєстрація

Ведмідь у джакузі

Ведмідь у джакузі

Американець Тодд Требоні влаштував собі відпочинок в містечку Гатлінбург, розташованому в Теннессі. Однак під час своєї поїздки чоловік не лише не розслабився, але і трохи полоскотав собі нерви.

Ранком Тодд помітив на патіо будиночка, який він знімав, несподіваного гостя — ведмедя. На щастя, у той момент Требоні знаходився за скляними дверима, тому прямого контакту він зміг уникнути. Хоча сама по собі ситуація могла запросто налякати.

Проте несподівана ситуація не завадила чоловіку потягнутися за камерою, аби зняти все, що сталося далі. Тодду вдалося зафільмувати справжній майстер-клас з розслаблення від ведмедика, у якого ми можемо багато чому навчитися.

Перші кадри показують, як тварина забирається на патіо і, озирнувшись, відразу йде до джакузі.

Судячи з усього, штучка була знайома волохатому гостю, тому що він негайно заліз в джакузі, чим викликав у Тодда здивування.

Однак те, що сталося далі, вразило Требоні ще сильніше: ведмідь почав плавати у великій ванній і насолоджуватися ранковим сонечком.

Схоже, так і виглядає справжній відпочинок.

Втім, помітивши присутність Тодда, ведмідь спробував відлякати його, адже нікому не подобається, коли переривають приємне проведення часу. Чоловік відразу ж зрозумів натяк і залишив тварину в спокої, вирішивши вимкнути камеру.

Зате турист не забув поділитися роликом у Фейсбуці, де глядачі оцінили скіли волохатого і просто пораділи за нього.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2023, 21:09 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації