Вхід | Реєстрація

У Кременчуці мешканцям грутожитку чоловік погрожував гранатою

У Кременчуці мешканцям грутожитку чоловік погрожував гранатою

14 грудня близько 20:30 мешканці одного із гуртожитків по вулиці Університетській повідомили Кременчуцьке районне управління поліції про те, що невідомий чоловік загрожує предметом, схожим на гранату. Поліція вилучила зазначений предмет та розпочала розслідування події.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавської області.

Отримавши інформацію про порушення закону, на місце події негайно вирушили працівники підрозділу ТОР патрульної поліції, спецпризначенці Головного управління обласної поліції, експерти криміналісти, Нацгвардійці, слідчо-оперативна група та оперативники Кременчуцького районного управління поліції. З дотриманням всіх заходів безпеки правоохоронці вилучили боєприпас та затримали правопорушника.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького райуправління поліції, повідомив:

– Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився мешканець Кременчука 1983 року народження, який раніше мав проблеми із законом. Із залученням експертів криміналістів та фахівців ідентифікаторів поліції спеціального призначення у чоловіка боєприпас вилучили та направили на експертне дослідження. Джерело походження та мету зберігання небезпечного предмета з’ясовує слідство. Слідчим поліції фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання, щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2023, 13:30 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації