Вхід | Реєстрація

Великий захід у маленькому селі

Великий захід у маленькому селі

7 грудня у селі Степове відбувся благодійний звітний концерт аматорського колективу «Калина», на підтримку Збройних Сил України.

Концертна програма була наповнена різноманітними художніми номерами у виконанні хору «Калина», чоловічого ансамблю «Явір», родинного квартету «Струни душі», солістів Катерини Сонник та її доньки Тані Герман, а  також наших маленьких артистів Поліни Білокінь, Ростислава Нагорного та дитячого колективу «Віночок»!

Цей концерт вперше відбувся в приміщенні села «Світлиці», яке вже опалюється і за це велика вдячність нашим спонсорам. Адже концерт відбувся в теплому, охайному святковому передноворічному залі!

Вкотре висловлюємо слова вдячності нашим спонсорам і керівництву за належну допомогу та підтримку  Білицькому селищному голові Миколі Володимировичу Скрильнику, депутату Білицької селищної ради Петру Івановичу Слокві, старості Червоноквітівського старостинського округу Петру Степановичу Онищенку, жителю села Анатолію Федоровичу Блюзнюку,  завідуючому сектору культури, молоді та спорту Сергію Миколайовичу Ананенку, головному спеціалісту з питань культури Олені  Василівні Олефіровій, Тамарі Миколаївні Дейнеці, Миколі Прокоповичу Скубію.

Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 8 840 гривень, які уже передані нашому Захиснику, жителю села Степове Олександру Іллічу Бугаєць, Вадиму Миколайовичу Рубайку! Наша згуртованість наближає таку жадану Перемогу!


Автор: Альона АНАНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації