Вхід | Реєстрація

Найнезвичніші весілля сучасності

Найнезвичніші весілля сучасності

Перелічимо топ-шлюби, які точно здивують своєю «оригінальністю».

Під вінець зі штучним інтелектом. Каталонська художниця Алісія Фраміс вийде заміж за штучний інтелект на ім’я AiLeix (Айлеш), який створений і навчається на основі досвіду Алісії з її колишніми партнерами. Як повідомляє барселонське видання  La Vanguardia, шлюб укладуть у рамках мистецького проекту The Hybrid Couple, однак він буде абсолютно легальним. Церемонія відбудеться влітку наступного року, для спільного життя пари вже зводиться будинок на Менорці.

Шлюб із цифровою дівчиною. Японський геймер, відомий під ніком Sal9000, закохався у героїню комп’ютерної гри Love Plus на ім’я Нене Анегасакі. Та віртуального роману йому виявилося замало, і чоловік уклав із персонажем відеоігри офіційний шлюб. На церемонії були присутні сотні геймерів, а благословив пару справжній священик, водночас наголосив, що цей шлюб «не є обов’язковим для виконання».

Весілля роботів. Нещодавно в Японії вперше за всю історію офіційно зареєстрували шлюб роботів — між нареченим Фройс та нареченою-андроїдом Юкірін. Весілля пройшло в одному з найжвавіших районів Токіо.

Зрада ганчіркової ляльки. 37-річна Мейрівоне Роша Мораєс з Бразилії в минулому році вийшла заміж за ляльку на ім’я Марсело, пошиту для неї матір’ю. Проте нещодавно жінка заявила, що її шлюб висить на волосині, оскільки «чоловік» їй «зрадив», «пішов у мотель з іншою жінкою».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2023, 21:21 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації