Вхід | Реєстрація

Щасливі кольори прийдешнього року

Щасливі кольори прийдешнього року

Новий 2024 рік пройде під покровительством Зеленого дерев’яного дракона. Тож, що можна одягнути в новорічну ніч та як саме бажано зустрічати новий символ року.

На календарі 21 грудня, а значить, саме час готуватися до святкового заходу. Адже якщо правильно зустріти Новий рік, то наступні 366 днів вас супроводжуватимуть щастя й успіх. Символ наступного року уособлює в собі дух неба й землі. Зелений дерев’яний дракон вважається врівноваженою, спокійною, харизматичною і цілеспрямованою істотою. Отже, у одязі яких кольорів варто зустрічати 2024-ий, аби наступний рік був успішним.

Фахівці радять для святкування нового року придбати речі таких кольорів: зелений, золотий, сріблястий, червоний, білий.

У випадку, коли чоловіку або жінці не пасують такі кольори, тоді варто зупинити свій вибір на коричневому, фіолетовому та бордовому. Також до образу слід обов’язково додати яскраву біжутерію, камінці чи стрази.

Вважається, що Дракона потрібно зустрічати з розмахом та проявити свою особистість на повну.

Для того, аби не образити господаря прийдешнього року,  краще не використовувати в своєму образі темно-шоколадного, темно-жовтого, чорного та синього кольорів.

Справа в тому, що вони символізують собою спокій і буденність, котрі аж ніяк не співпадають із темпераментом Дракона. Адже покровитель 2024-го підтримує активних і харизматичних людей, які не бояться знаходитися в центрі уваги.

Спеціалісти радять прикрасити оселю блискучими гірляндами й дощиком, аби привернути увагу Дракона та забезпечити в домі щастя і достаток. Для святкового столу можна приготувати якісь вишукані страви, тоді символ наступного року буде до господарів особливо прихильним.

У чому зустрічати 2024-ий за знаками зодіаку

Овнам радять зупинити свій вибір на світлому вбранні. Наприклад, білому, молочному, бежевому, сіро-блакитних відтінках. Чоловікам варто обирати стриманий лук, що складатиметься зі штанів класичного крою, сорочки та блакитного піджака. Жінкам ідеально пасуватиме сукня-футляр із металевими аксесуарами.

Тельцям варто сфокусувати увагу на тихих тонах. Вдалими для них будуть: молочні відтінки, оливкові кольори, коричневий або кавовий.

Чоловіки можуть вибрати лук в стилі casual. Жінки можуть урізноманітнити образ зеленими відтінками. Можна вибирати сукні зі стриманим кроєм.

Близнюкам підійде жовтий, помаранчевий чи коричневий образ. Також можна зупинитися на молочному або сірому. Чоловікам підійде яскраве вбрання та ефектні акценти в одязі. Жінкам радять придивитися до довгих суконь.

Ракам підійдуть такі відтінки: молочний, сріблястий, пісочний, сірий, зелений, коричневий. Чоловікам краще одягнути сорочки з оригінальним переливом від одного тону до іншого. Жінкам пасуватиме сукня з незвичайним забарвленням.

Левам будуть до лиця золотисті кольори. Чоловікам створити неймовірний образ допоможуть світлі штани та сорочка пісочного кольору. Жінкам у новорічну ніч пасуватимуть сукні прямого крою в золотистому або пісочному кольорі. Також придивись до світло-коричневої палітри.

Для Дів найкраще підібрати на Новий рік одяг легких фактур. Краще за все підійдуть стримані й водночас оригінальні фасони. З кольорами краще експериментувати. Як варіант, поєднати приглушений синій із фіолетовим або беж із чорним. Чоловікам пасуватиме однотонний костюм із сорочкою яскравого кольору.

Терезам варто придивитися до блакитного, рожевого та бежевого кольорів. Чоловікам можна поєднати світлі штани з теплим светром. А під нього одягати класичну сорочку. Жінкам краще обирати серед коктейльних суконь. До образу потрібно додати прикраси.

Скорпіонам краще зосередиться на помаранчевому чи теракотовому кольорі. Також можна додавати червоні речі. Жінкам варто підбирати маленькі темні сукні або комбінезони з глибоким вирізом на спині. Чоловікам краще зупинитися на класичному костюмі.

Стрільцям необхідно обирати комфортний і зручний наряд. Можна зупинитися на стильному образі білого, сірого, коричневого, синього чи фіолетового кольору.

Представникам чоловічої статі варто одягнути штани класичного відтінку, а наверх — стильний пуловер, гольф чи светр. Жінкам краще вибрати вільні сукні-футляри або красиву трикотажну спідницю.

Для Козерогів потрібно підбирати образи в пастельних тонах: бежевому, блакитному, пісочному чи попільному.

Чоловікам слід одягнути класичний костюм, а жінкам — витончену сукню в комбінації з туфлями (бажано підібрати пару зі стійким підбором).

Водоліям підійде вбрання синього або блакитного відтінку. Серед щасливих кольорів є й білий. Одяг можна прикрасити камінням або зі сріблястим відливом. Для чоловіків вдалим рішенням стануть штани з сорочкою та оригінальною краваткою. Дівчата можуть приміряти сукню з пишними рукавами або цікаву блузку зі спідницею зі шкіри.

Рибам ідеально підібрати вбрання темно-зеленого або рожевого кольору.

Що стосується одягу, то тут особливих обмежень у плані фасону немає. Можна обирати вироби як прямого, так і вільного крою. Жінкам підійдуть пудрові та смарагдові сукні. Чоловікам слід одягнути сорочку світло-рожевого відтінку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2023, 19:47 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації