Вхід | Реєстрація

Китайський гороскоп: що принесе Рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Китайський гороскоп: що принесе Рік Зеленого Дерев’яного Дракона

2024-ий буде високосним та доленосним. Кому зі знаків посміхнеться успіх, а на кого чекає боротьба з труднощами? Пропонуємо східний гороскоп на рік.

Щур

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Цей рік обіцяє Щурам період можливостей та випробувань. Їй будуть надані шанси для просування кар’єрними сходами. Обережність закріпить успіх. У коханні важливі розуміння та терпіння. Самопочуття — у центрі уваги. Ведіть здоровий спосіб життя.

Великих успіхів досягнуть ті, хто інвестує у навчання. Фінансова стабільність прийде до власників бізнесу. Скоротіть витрати, тоді зможете дозволити собі приємну подорож.

Щур матиме дружні стосунки із Драконом, тож цей знак в наступному році матиме хороші можливості у кар’єрі, головне — зуміти їх використати, при тому не допускати перевтоми та знаходити час для себе, родини та відпочинку.

Бик

(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Бику віщують кардинальні зміни. У сімейні стосунки повернеться гармонія та ніжність. Нові відносини будуть міцними та взаємними. Партнер буде захоплений турботою Бика.

У кар’єрі чекає прорив. Бика оцінять за надійність та працьовитість, він стане лідером команди. Фінансове благополуччя прийде завдяки інвестиціям. Грошей буде достатньо. Програма здоров’я повинна включати боротьбу зі стресом, йогу та дієту.

Саме прояву найкращих якостей і очікує від Бика Дракон: наступного року доведеться попрацювати та проявити свою наполегливість у досягенні цілі, і зусилля будуть винагороджені.

Тигр

(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Рік Дракона зробить Тигра сміливішим та впевненішим. Він буде схильний до ризику і досягне більшого. На нього чекає просування по службі, нагороди, успішні проекти. Для стабільності у фінансах уникайте імпульсних витрат.

Загальне самопочуття відмінне завдяки енергії Дракона, що живить Тигра. Будь-які випробування стануть тренажером для розуму та сили волі. Вони змінять цінності та переконання Тигра.

Дракон і Тигр — гаряча парочка, втім, усі можливі труднощі Тигри подолають та відкриють собі можливості для розвитку, здобудуть надійних партнерів та друзів.

Кролик (Кіт)

(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Кролик може розраховувати на спокійний та сприятливий рік. Вдасться вирішити старі проблеми. У роботі відбудуться позитивні зрушення, але для прориву знадобляться серйозні зусилля.

Самотні зустрінуть людину зі схожими поглядами. Сімейних Кроликів чекає зміцнення спілки. Спілкування стане довірливішим. Надайте рідним моральну підтримку, а собі забезпечте своєчасну профілактику та лікування хвороб.

Дерев’яний Дракон має більш м’який характер, ніж інші Дракони, тож вони із Котом порозуміються. Кіт (Кролик) матиме гармонійний рік, підтримку рідних та друзів, поталанить і на роботі. Для успіху важливо знаходити компроміси, а із цим Котики чудово впораються.

Дракон

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Для Дракона це буде рік випробувань та щасливих шансів. Досягти успіху в кар’єрі допоможе тверезий погляд на можливості та вміння грати на своєму полі. Самовпевненість зіграє злий жарт, беріться за справи, які здатні довести до кінця.

У відносинах знадобиться терпіння, вміння досягати компромісу. Чи не рвіть старі зв’язки. Не вступайте в нові, доки не розібралися в мотивах людини. Використовуйте методики керування стресом, щоб пережити складні періоди. Щасливих моментів буде більше.

Дракони — це ваш рік. Розгортайте крила і летіть до мети: успіх супроводжуватиме вас у всьому. Це буде щасливий рік, сповнений нових знайомств, захопливих пригод та досягнень.

Змія

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Змії знадобиться вміння стратегічно мислити. Вона має прораховувати дії наперед.

Гармонія в особистому житті та зустріч людини для серйозних стосунків подарує Змії сили й натхнення для розвитку.

Усі зміни — на краще. У зміцненні здоров’я допоможе контроль ваги та пластичне тіло. Займайтеся пілатесом та розтяжкою. Найсприятливіші місяці — жовтень-листопад.

Дракон змусить Змію «змінити шкіру», у хорошому сенсі: це буде рік трансформацій, які, зрештою, призведуть до позитивних змін. Щоби досягти успіху, Змії знадобиться проявити свою вроджену мудрість, а це їй точно вдасться.

Кінь

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Новий рік не найкращий для створення довгострокових відносин. Далекі поїздки та купівля нерухомості несвоєчасні. Подбайте про здоров’я та красу. Ті, хто страждав від тривоги та депресії, впораються з ними за допомогою фахівця.

Досягти успіху в кар’єрі допоможе вроджена гнучкість і вміння налагоджувати стосунки. Кінь, який здатний на кропітку налагоджену роботу, досягне фінансової стабільності.

Дракон приготував для Коня те, що він так любить: наступний рік стане періодом активностей і пригод, нових захопливих вражень. Втім, варто час від часу зупинятися і перепочити, щоби розібратися в собі.

Коза (Вівця)

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

На людей, народжених на рік Кози (Вівці), чекає благополуччя та процвітання. Можливе фінансове та кар’єрне зростання. Витративши час і зусилля, вона досягне стабільного успіху. У відносинах запанує любов і взаєморозуміння.

Насичений графік викликає дрібні труднощі. Удачі не розчарують, а загартують. Нові проекти 2024 року принесуть результати через рік. Розраховуйте на допомогу друзів та знайомих.

Дракон надасть Козам можливості для творчості та самовираження. Творіть, розкривайте свої таланти, та не вірте геть усьому, що чуєте, а перевіряйте інформацію.

Мавпа

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Чоловіки просунуться кар’єрними сходами швидше за жінок. Молоді Мавпи подорослішають, стануть більш впевненими та самостійними. Найуспішніший період – третій місячний місяць.

Великий ризик травм та проблем здоров’я. Можливі юридичні суперечки та бюрократична тяганина. За допомогою зверніться до народжених у рік Змії, Щура та Дракона. Розширюйте мережу контактів та приділяйте час коханій людині.

Дракон принесе Мавпам рік випробувань та нових можливостей. У цей період Мавпі потрібно проявити свої найкращі якості: гнучкість та винахідливість — і тоді вона досягне гармонії та суттєвих успіхів у всіх справах.

Півень

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Півню треба розвиватися в кар’єрі, рік успішний для самореалізації та професійного зростання. Він отримає доступ до можливостей, які довгий час були приховані. Будьте обережними у відносинах під час підписання контрактів та оформлення кредитів.

Розвиток отримає соціальне життя знаку. Півень знайде справжнє кохання серед найближчих друзів. Ті, хто вже у відносинах, відчують зближення та бажання одружитися. Сімейні люди продовжать рід.

Дракон вимагатиме від Півня трішки приборкати бурхливі емоції та проявити наполегливість. Якщо Півневі вдасться тримати емоції під контролем та задіяти свої лідерські здібності на шляху до мети, він досягне всього, що задумав.

Собака

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Собакам рекомендується обережніше вести себе з інвестиціями. Великий ризик втрати великої суми. Досягнуть успіху ті представники знака, які працюватимуть з Кішками, Тиграми або Кіньми.

Щоб досягти балансу у сфері фінансів, необхідно залагодити стосунки з партнером. Кохання та взаємна повага відкриють доступ до спільного бюджету. Вільні Собаки зустрінуть забезпеченого та люблячого партнера. Здоров’я вимагатиме уваги восени та взимку.

Дракон прихильний до шляхетної та вірної Собаки, тож для неї цей рік стане періодом дружби, зміцнення стосунків зі старими друзями та появи нових. Почуття справедливості та природна доброта Собаки дозволять їй розрулити всі можливі конфлікти на роботі та в родині.

Свиня (Кабан)

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

У кар’єрі на Свиню чекають нові захоплюючі можливості та професійне зростання. Подолати перешкоди допоможе творчий підхід, уміння адаптуватись. Найуспішніші ділові та романтичні тандеми виникнуть з Тиграми, Кроликами та Козами.

Уникайте ревнощів та нападок заздрісників. Виявіть холоднокровність, обстоюючи свої права. Збережіть здоров’я, користуйтесь вмінням чергувати роботу та відпочинок, харчуйтеся правильно.

Драконові імпонує благородство та доброта Свині, тож для Кабанчиків рік Дракона стане роком вдалих справ та добробуту. Якихось особливо яскравих подій очікувати не варто, натомість у справах і стосунках пануватиме гармонія.

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона принесе успіх багатьом знакам східного гороскопу. Подбайте про те, щоб серед однодумців були представники знаків-щасливчиків року. Дотримуйтесь порад астрологів і йдіть до своїх цілей.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня, 20:27 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації