Вхід | Реєстрація

Білка сховала під капотом авто сім відер горіхів

Білка сховала під капотом авто сім відер горіхів

Американець Білл Фішер не може впоратися з працьовитістю всього однієї рудої білки. У його дворі росте горіхове дерево, і білка ретельно збирає горіхи, запасаючи їх на зиму.

Проблема в тому, що в якості складу білка облюбувала Chevy Avalanche Фішера. Це відбувається вже кілька років. Фішер пробував паркувати під деревом інші машини, але білку влаштовує тільки його пікап.

На цей раз за кілька днів білка накопичила в крилах і моторному відсіку машини 160 літрів горіхів — це 95 кг.

Щоб вигребти горіхи, Фішеру довелося зняти крила і грати радіатора автомобіля. Буквально в кожній щілині лежали горіхи.

«Я думав, що вичистив усе, поїхав по дорозі, і на першому ж повороті в мене по лобовому склу покотився горіх», — поділився Білл.

Американець так і їздить із залишками горіхів — до частини з них він просто не може дістатися, і вони весело перекочуються усередині автомобіля під час руху.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня, 21:49 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації