Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали чоловіка, який відібрав мобільний телефон у неповнолітнього хлопця

У Полтаві затримали чоловіка, який відібрав мобільний телефон у неповнолітнього хлопця

Слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який 18 листопада 2023 року, приблизно о 21:00, в Шевченківському районі Полтави вчинив грабіж, який відібрав мобільний телефон у 15-річного хлопця.

Батьки потерпілого повідомили про пограбування до Полтавського районного управління поліції.

Петро Скічко, начальник Полтавського районного управління поліції, розповів:

– У ході проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів наші оперативники встановили особу грабіжника. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець, який раніше мав проблеми із законом. Фігуранту вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, ініційоване за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня, 17:08 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації