Вхід | Реєстрація

На Полтавщині повідомлено про підозру державному реєстратору, яка «віддала» стадіон благодійному фонду

На Полтавщині повідомлено про підозру державному реєстратору, яка «віддала» стадіон благодійному фонду

Слідчим підрозділом відділу №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень державному реєстратору відділу організації надання адміністративних послуг Виконавчого комітету однієї із сільських рад Полтавського району.

Прокурорами Решетилівської окружної прокуратури у 2020 році розпочато кримінальне провадження за фактом виявлення порушень у діяльності державного реєстратора на території міста Карлівки. 

За попередньою інформацією слідства, мешканка Полтавського району, яка обіймала посаду державного реєстратора відділу організації надання адміністративних послуг Виконавчого комітету однієї із сільських рад, у 2020 році зареєструвала право власності на стадіон у місті Карлівка на користь одного із благодійних фондів. Хоча стадіон перебував у спільній власності Карлівської територіальної громади. Встановлено, що фігурантка причетна до кількох кримінальних правопорушень. Їй повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження з правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 362 (Несанкціонована зміна інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинена особою, яка має право доступу до неї) та частиною 3 статті 365-2 (Зловживання своїми повноваженнями державним реєстратором з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі визнання вини судом підозрюваній може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна або без такої.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня, 15:53 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації