Вхід | Реєстрація

На трасі Київ-Харків у кювет злетів автомобіль – одну людину травмовано

На трасі Київ-Харків у кювет злетів автомобіль – одну людину травмовано

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 січня близько 9-ї години на автодорозі Київ-Харків-Довжанський на 315 кілометрі. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, автомобіль MITSUBISHI L200, під керуванням 44-річного водія, з’їхав у кювет та перекинувся. У салоні транспортного засобу окрім водія перебував ще 43-річний пасажир, який отримав тілесні ушкодження. Травмованого чоловіка медики доставили до лікарні. Водієві госпіталізація не знадобилась.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середнього тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня, 10:32 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації