Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави затримала двох чоловіків, які зливали пальне з вантажівки

Поліція Полтави затримала двох чоловіків, які зливали пальне з вантажівки

Крадіжку дизельного пального із вантажівки, яка була припаркована на автодорозі Київ-Харків, поблизу урочища Триби Полтавського району, виявили 11 січня. Поліція з’ясовує обставини події.

Працівники управління карного розшуку поліції області на місці події виявили двох осіб, причетних до крадіжки. Попередньо встановлено, що мешканці Полтави, віком 42 та 49 років, за допомогою шланги та каністр здійснювали крадіжку дизельного пального із вантажного автомобіля ДАФ.

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, речові докази вилучила. Встановлюється причетність фігурантів до подібних злочинів на території Полтавського району.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня, 11:16 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації