Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік погрожував спалити себе разом із будинком

На Полтавщині чоловік погрожував спалити себе разом із будинком

Поліцейські Полтавщини встановлюють причетність до кримінального правопорушення 60-річного мешканця села Кашубівка Терешківської громади Полтавського району. 

До Полтавського райуправління поліції 10 січня близько 22:00 по допомогу звернулася 40-річна місцева мешканка. Вона повідомила, що співмешканець облив бензином її та підлогу у будинку й погрожував підпалити. На щастя, погрози не були реалізовані.

Поліція одразу прибула на місце події та розпочала невідкладні слідчі дії. 

За даним фактом підрозділом дізнання, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня, 13:21 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації