Вхід | Реєстрація

Малозабезпечені сім’ї отримали 550 мільйонів

Малозабезпечені сім’ї отримали 550 мільйонів

У Полтавській області майже 14 тисяч сімей, які потребують соціальної підтримки, отримують грошову виплату від держави. Розмір допомоги залежить від складу та доходу сім’ї. У середньому сума виплат становить більше 4 тисяч гривень для малозабезпечених та понад 8,3 тисячі для малозабезпечених багатодітних родин, повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Із його слів, торік на такі виплати спрямували більше 550 мільйонів гривень із державного бюджету.

Для отримання допомоги необхідно подати звернення та мінімальний пакет документів до ЦНАПу, теруправління соцзахисту населення або уповноваженої посадової особи в громаді. Також можна звернутися за консультацією на безкоштовну гарячу лінію з питань соцзахисту населення: 0(800)500-620.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого, 18:09 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації