Вхід | Реєстрація

Прибирання снігу й льоду обійдеться в 300 000

Прибирання снігу й льоду обійдеться в 300 000

Відповідні роботи виконуватимуть комунальники і приватні підприємці.

Протягом січня Новосанжарська селищна рада уклала 10 договорів щодо очищення автошляхів населених пунктів громади від опадів.

18 січня голова селищної ради Геннадій Супрун уклав договір із підприємцем Миколою Мирним на послуги з прибирання льоду на території Новосанжарської громади.

Загальну вартість робіт виконавець оцінив у 45 000 гривень. Згідно тендера, лід прибиратимуть у 18 населених пунктах Новосанжарської ОТГ. За вказану суму підприємець відпрацює 50 годин, по 900 гривень кожна.

Згідно інших договорів, оприлюднених на онлайн-платформі публічних закупівель, комунальне підприємство «Джерело» очищатиме від снігу вулиці Нових Санжар, які поділені на відповідні ділянки.

  • 26 годин комунальники відпрацюють на ділянці №1 за 23 400 гривень.
  • 23 година вони прибиратимуть сніг на ділянці №4 за 20 700 гривень.
  • 13 годин працівники «Джерела» горнутимуть сніг на ділянці №5 за 11 700 гривень.

Також на засніжених вулицях Нових Санжар працюватиме техніка Миколи Мирного. За 22 години селищна рада заплатить виконавцю робіт 19 800 гривень.  
Протягом 80 годин за 72 000 гривень цей же підрядник проводитиме патрульне очищення комунальних доріг та вулиць на території 15 населених пунктів Новосанжарської ОТГ.

На ділянці №2 у Нових Санжарах і Зачепилівці послуги з прибирання снігу протягом 38 годин проводитиме підприємець Владислав Давиденко. Вартість робіт складе 34 200 гривень.

Інше комунальне господарство Новосанжарської селищної ради — «Господар» — розчищатиме від снігу вулиці кількох сіл громади.

За 16 200 гривень комунальники 18 годин працюватимуть у селах Великі Солонці та Пологи Низ. 32 400 гривень їм заплатять за 36 годин роботи в селах Клюсівка, Дубина, Балівка та Собківка. 25 200 гривень коштуватимуть 28 годин послуг із прибирання снігу в селі Руденківка.

Роботи проводитимуть протягом цього року. Загалом їх вартість становить 300 600 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого, 12:43 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації