Вхід | Реєстрація

lyona Alyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні

lyona Alyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні

Дует Alyona Alyona & Jerry Heil представлять Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", який відбудеться у Мальме, Швеція.

Про це повідомили Інтерфакс-Україна.

Після завершення фіналу національного відбору на "Євробачення-2024", перемогу здобув дует Alyona Alyona & Jerry Heil з композицією "Teresa & Maria".

Під час оцінювання від журі, Alyona Alyona & Jerry Heil отримали 10 балів, від глядачів - 11 балів, що призвело до їх перемоги в національному відборі. Загалом за них проголосувало 723,2 тис. українців, що становить частку серед 1,2 млн учасників голосування.

Інші десять фіналістів розташувалися наступним чином: група Ziferblat ("Place I Call Home") посіли друге місце, Mélovin ("Dreamer") - 3, Yaktak ("Lalala") - 4, група Yagody ("Tsunamia") - 5, Ingret ("Keeper") - 6, Skylerr ("Time is running out") - 7, ANKA ("Палала") - 8, Drevo ("Endless chain") - 9, гурт Nahaba ("Glasses") - 10, гурт Nazva ("Slavic English") - 11 місце.

Раніше, коли Швеція була співорганізатором "Євробачення", Україна вже двічі здобула перше місце (Джамала, 2016) та третє місце (Злата Огнєвіч, 2013).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації