Вхід | Реєстрація

Місцеві таланти проходять кастинг

Місцеві таланти проходять кастинг
Вікторія Татарко, Альона Ананенко та Юлія Русняк

І чекають результатів конкурсного відбору.

Таланти Кобеляцької громади взяли участь у кастингу проєкту «Незламність», організатором якого виступила Полтавська обласна філармонія.

Викладачі Кобеляцької дитячої музичної школи Вікторія Татарко, Альона Ананенко та Юлія Русняк виконали вокальну композицію «Не твоя війна» гурту «Океан Ельзи».

Міський Центр культури та дозвілля в конкурсному відборі представляли Борис Ярошенко з авторською піснею «Червоні тюльпани» та Наталія Бодня з музкомпозицією «Мамина молитва».

Квартет «Тоніка» (Леся Крупка, Лариса Повод, Валентина Бурачкова та Олена Кочерга) Морозівського сільського клубу виконали пісню «Водограй».

Танцівниця Валерія Герасименко, котра представляла Придніпрянський будинок культури, підготувала на конкурс танець «Буревіями».

Невдовзі стануть відомі результати відбору.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації