Вхід | Реєстрація

У Білицькій ОТГ провели концерт в часть Дня Святого Валентина, – кошти направлять до ЗСУ

У Білицькій ОТГ провели концерт в часть Дня Святого Валентина, – кошти направлять до ЗСУ

11 лютого 2024 року у Білицькому селищному будинку культури відбувся святковий концерт "Мелодія кохання" до Дня Закоханих, який у багатьох країнах світу відзначається 14 лютого як День святого Валентина, що вшановується всіма закоханими.

Як повідомили на сторінці Білицької ОТГ у Facebook, у заході взяли участь творчі колективи з Білицького, Бутенківського, Бережнівського, Жуківського, Чорбівського будинків культури, Червоноквітівського сільського клубу та Білицької мистецької школи.

«Любов’ю «хворіли» в усі епохи, тому про неї так багато написано. Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. А в цей час, ми, як ніколи, прагнемо повноцінного життя під мирним небом. Тому захід ніс і благодійну місію на підтримку ЗСУ, завдяки яким усі мали нагоду поринути у романтичну атмосферу свята. Допомагаючи ЗСУ – ми наближаємо Перемогу!», – зазначил у повідомленні.

Під час заходу зібрали кошти для підтримки ЗСУ, загалом вдалося зібрати 3920 гривень.

Організатори дякують всім, хто долучився до цієї благородної справи, чиї серця відчувають любов до України! Ваша підтримка надихає, мотивує та доводить, що разом ми непереможні!

 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації