Вхід | Реєстрація

Іванівські спортсмени здобувають два кубки

Іванівські спортсмени здобувають два кубки

Минулими вихідними в Кобеляцькій громаді відбулися спортивні заходи, присвячені 35-річниці виведення військ з Афганістану.

У суботу в спортивних залах Кобеляцької ДЮСШ та міського ліцею №2 пройшов кубковий турнір із волейболу серед команд колективів фізичної культури.

У змаганнях взяли участь 8 команд, які були розподілені на дві групи та грали за коловою системою.

За результатами проведених матчів, переможцями турніру стали волейболісти з Іванівки, друге місце вибороли представники Придніпрянського, третє — у гостей із Рибалок. Команди з Дашківки, Озер, Підгори, Мідянівки та Канав розподілили між собою із 4-го по 8-ме місця.

Наступного дня в Канавах провели традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого в Афганістані Валерія Білаша.

На змагання заявилися 4 колективи з Канав, Іванівки, Бродщини і Ляшківки. Перед стартом ігор учасників привітали староста Канавського Старостинського округу Інна Прихідько та завідуюча сільським будинком культури Олена Білокінь. 

Команди провели цікаві матчі. У підсумку, головну нагороду пам’ятного турніру здобули іванівські футболісти (9 очок), 2 місце посіла команда господарів (6 очок), на третьому — спортсмени з Бродщини (3 очки), на четвертому — із Ляшківки.

По завершенню обох змагань переможців та призерів нагородили кубками, грамотами і медалями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації