Вхід | Реєстрація

По програмі «Прихисток» за січень на Полтавщині виплатили понад 6,8 мільйонів гривень

По програмі «Прихисток» за січень на Полтавщині виплатили понад 6,8 мільйонів гривень

У Полтавській області в лютому спрямували понад 6,8 млн грн на виплати за програмою «Прихисток» за січень 2024 року.

Йдеться про відшкодування вартості комунальних послуг 5902 власникам житла, які безкоштовно прихистили 15,1 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Щоб взяти участь у цій програмі, необхідно зареєструватися на сайті «Прихисток» і розмістити оголошення про надання тимчасового житла внутрішнім переселенцям.

Зазначимо, що за програмою «Прихисток» передбачена компенсація комунальних послуг у розмірі близько 450 гривень на місяць (14,77 гривні на день) за безоплатне розміщення одного ВПО. Починаючи з січня поточного року, компенсації фінансуються Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) згідно з підписаною із Мінреінтеграції угодою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації