Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі депутати не дали грошей на ЗСУ

Кобеляцькі депутати не дали грошей на ЗСУ

Під час сесії Кобеляцької міської ради, яка відбулася 27 лютого депутати міської ради мали проголосувати за виділення 6 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Але не проголосували.

Через те, що головуючий на сесії секретар міськради Василь Фещенко не вніс на розгляд питання про проведення конкурсу на посаду директора міської лікарні та про дострокове припинення своїх повноважень, депутати від фракцій "Слуга народу" і "За майбутнє" покинули сесійну залу.

Василь Фещенко оголосив перерву і запропонував колегам-депутатам зібратися о 12-й годині і спробувати продовжити роботу. Але кворуму знову не було.

В результаті маємо:

  1. Фещенко залишається на посаді;
  2. в міській раді чітко оформився розкол на дві групи по інтересах;
  3. гроші на армію не виділені.

у процесі сесії діючий директор лікарні Володимир Казирод розповів, як деякі міські депутати  після отримання повісток, буквально просилися аби їх визнали непридатними для мобілізації.

Детальніше - в наступному номері "ЕХО".


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого, 12:44 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації