Вхід | Реєстрація

У Козельщинській громаді зникли двоє хлопчиків – поліція розшукала їх за годину

У Козельщинській громаді зникли двоє хлопчиків – поліція розшукала їх за годину

До сектору поліцейської діяльності відділу №2 (селище Козельщина) Кременчуцького районного управління поліції 29 лютого близько 22:30 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про зникнення їхніх двох синів 10 та 12 років. Зі слів заявників, діти гостювали у родичів у селі Новоселівка, а близько 15:30 вирушили додому в село Винники, проте за місцем проживання вони так і не з’явилися. Поліція одразу розпочала пошуки.

Олександр Акіменко, тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу №2 Кременчуцького районного управління поліції, розповів

«Отримавши інформацію про зникнення дітей ми негайно орієнтували особовий склад нашого підрозділу на їх розшук. Вже за годину пошукових заходів місцезнаходження дітей вдалося встановити. Вони перебували в господарському приміщенні, розташованому на території домоволодіння родичів. З ними все добре».

Причини та обставини події з’ясовують ювенальні поліцейські.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня, 11:25 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації