Вхід | Реєстрація

Ідеальні металеві вироби створюють з допомогою устаткування від ARAMIS

Ідеальні металеві вироби створюють з допомогою устаткування від ARAMIS

За тривалий період свого розвитку людство навчилося обробляти метали різними способами. Та найбільш якісним і продуктивним являється лазерна різка матеріалів. Адже застосовуючи цю унікальну технологію, фахівці виготовляють металеві вироби найрізноманітніших форм, конфігурації й ступенів складності. Із винайденням, а подальшому широким розповсюдженням лазерних станків спеціалістам вдалося суттєво оптимізувати процеси різання. Адже з-під їхнього обладнання виходять справжні шедеври металообробки. Більш детальна інформація про лазерні верстати для металу міститься на офіційному сайті компанії ARAMIS Laser Systems за посиланням https://aramis.ua/ru/product_category/lazernie-stanky-dlya-metalla/. Так як за роки своєї успішної роботи компанія зарекомендувала себе як провідний європейський виробників лазерних верстатів для різання металу. Популярність і широкий спектр застосування устаткування від ARAMIS Laser Systems підтверджується тим, що обладнання широко експлуатується на сотнях підприємств. Як показує практика, завдяки високотехнологічній продукції ARAMIS, на виробництвах відбувається оптимізація процесів різання з використанням лазерних станків. Устаткування компанії має високу якість та надійність.   

Висока точність, якість та продуктивність

Згідно історичних даних, появі лазера людство завдячує вченому Альберту Енштейну. Саме він на початку 20-го століття виклав власну концепцію вимушеного випромінювання. Та справжній успіх у цих дослідженнях прийшов до американських вчених у 1960-х роках. На сьогоднішній день лазерні технології мають надзвичайно широкий спектр застосування, включаючи промисловість, науку і техніку. До того ж, для різних порізів і матеріалів використовуються й відповідні види лазерів. Хоча насправді процес різання достатньо простий, на виході отримуємо високоточний виріб. 

Узагалі ж, до переваг лазерної різки металів слід віднести:

  • надзвичайну точність порізу, що не вимагає додаткової обробки,
  • високоточність отворів та ліній незалежно від товщини металу,
  • широке функціональне призначення щодо різки, так як лазер без будь-яких проблем розрізає та розкроює труби і листи,   
  • використання практично всіх матеріалів, тобто, «розумне» устаткування, що здатне майже без обрізків працювати з матеріалами,
  • висока продуктивність роботи лазерних станків, що допомагає суттєво оптимізувати виробничий процес.
  • практично ідеальна якість виробів, отриманих із металу.

Отож, у цьому виробничому ланцюзі людина задає потрібну програму і параметри, коригує процес, а всю високоточну роботу зі 100-відсотковоюякістю виконує лазерний станок компанії ARAMIS Laser Systems. Тому ідеальні вироби створюють з допомогою устаткування від ARAMIS.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня, 08:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації