Вхід | Реєстрація

Літня жінка, яку побив і пограбував миргородець, померла у лікарні

Літня жінка, яку побив і пограбував миргородець, померла у лікарні

Чоловіка, який вчинив розбійний напад на 72-річну мешканку Миргорода, тепер судитимуть і за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів.

Подія сталася 27 лютого цього року. Постраждалу жінку з тяжкою травмою голови ушпиталили до реанімаційного відділення миргородської лікарні. На жаль, попри зусилля лікарів, врятувати життя постраждалій не вдалося.

Про це повідомили у поліції Полтавщини.

Поліція оперативно затримала за підозрою у вчиненні протиправного посягання 24-річного місцевого мешканця. Як з’ясували правоохоронці, фігурант ударив жертву та вихопив сумку з особистими речами й грошима. Під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури слідчі інкримінують фігурантові розбійний напад та умисне вбивство з корисливих мотивів. За клопотанням слідчих, погодженим з прокуратурою, суд узяв підозрюваного під варту строком на 60 діб.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

За вчинення особливо тяжких злочинів зловмисникові може загрожувати покарання: позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня, 21:11 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації