Вхід | Реєстрація

Успішний бізнес починається з надійного бухгалтера

Успішний бізнес починається з надійного бухгалтера

ХХ століття стало періодом стрімкого розвитку Сполучених Штатів Америки. Завдяки чому в світі сформувалася думка про те, що США — це країна можливостей, де кожен може реалізувати свій потенціал. Та протягом останніх двадцяти років чимало українців зрозуміли, що для того, аби відкрити власну справу, зовсім не потрібно перетинати Атлантичний океан. Започаткувати власний стартап можна у власній країні. Тим більше, що цьому сприяє чимало державних програм. Тому слід дотримуватися наступних дій:

  • правильно підготувати власний бізнес-план,
  • захистити його та отримати грантові кошти на розвиток підприємницької ідеї,
  • з’ясувати вартість реєстрації ТОВ чи ФОП і подати документи на реєстрацію,
  • забрати виписку з Єдиного державного реєстру,
  • оформити печатку
  • відкривати рахунок для товариства,
  • взяти на роботу директора.

І хоча це досить примітивний порядок, але доволі послідовний. Адже не дивлячись на складну ситуацію, у якій перебуває наша держава і її мешканці, бізнес повинен працювати. У іншому разі бюджети всіх рівнів не отримуватимуть таких необхідних і вкрай важливих надходжень у вигляді податків. Це прекрасно розумію і українці урядовці, і представники союзних до України держав, і власники вітчизняних компаній та холдингів, а також благодійні фонди. Тому всі гуртом вони впроваджують проєкти та  програми для пошуку потенційних підприємців чи засновників товариств, аби навчити їх спрямувати свої бізнес-ідеї в правильне русло, організувати роботу, фінансово допомагають з реалізацією стартапу.

Коли за бухгалтерію товариства відповідають професіонали

Тож перспективному підприємцю залишається лише дотримуватися підказок і знайти бухгалтера для ведення бухгалтерії. Та в цьому питанні ні у початківців, ні в давно працюючих бізнесменів проблем не виникне, якщо вони користуються послугами провідних бухгалтерів та юристів компанії BIP або більш відомої як Бухгалтер Ідеального Підприємця. Про особливості реєстрації товариств і ФОПів докладніше можна ознайомитися на офіційному сайті ВІР за посиланням https://bip.net.ua/services/reyestratsia-tov/, а ми ж зупинимось на перевагах співпраці з персоналом компанії.   

По-перше вато відзначити, що ВІР успішно працює на українському ринку більше 15 років. За час своє роботи суттєво зріс персонал компанії, який обслуговує величезну кількість підприємців, зокрема в столиці і Київській області.

Принципи роботи ВІР тримають на чотирьох «китах», так як:

  • уся інформація, пов’язана з клієнтами, перебуває у повній конфіденційності,
  • гарантовані якісні послуги та дотримання всіх домовленостей,
  • оптимізація бухгалтерських процесів, що прискорює роботу з клієнтами,
  • клієнт завжди залишається задоволеним.

Віримо, що Україну в майбутньому теж називатимуть країною можливостей і провідне місце в цьому процесі здобуде компанія ВІР.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня, 08:13 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації