Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі затримали автомобільіз 330 кілограмами незаокнно виловленої риби

У Кременчуцькому районі затримали автомобільіз 330 кілограмами незаокнно виловленої риби

У Кременчуцькому районі поліцейські під час патрулювання прибережної зони Національного природного парку «Нижньосульський» виявили водія автомобіля «Фольксваген», який перевозив понад 330 кілограмів свіжовиловленої риби без відповідних документів. На порушника склали протокол.

Про подію повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області.

На Полтавщині 11-го березня близько 11:00 працівники сектору поліцейської діяльності на воді  провели превентивний рейд на прибережній зоні Національного природного парку «Нижньосульський» в межах сіл Оболонь - Іванівка Семенівської громади Кременчуцького району. 

Під час профілактичних заходів працівники сектору поліцейської діяльності на воді виявили понад 330 кілограмів свіжовиловленої риби, яку 39-річний чоловік перевозив транспортним засобом «Фольксваген Кадді» без відповідних документів. 

Риба вилучена для подальшої реалізації в дохід держави. На порушника складено протокол за частиною 3 статті 85 (Порушення правил рибальства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня, 16:29 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації