Вхід | Реєстрація

На Полтавщині стартує національне мультимедійне тестування-2024

На Полтавщині стартує національне мультимедійне тестування-2024

На Полтавщині відзавтра стартує реєстрація учасників для складання НМТ-2024. Вона триватиме з 14 березня до 11 квітня включно.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

Цьогоріч на потенційних вступників чекають чотири блоки завдань. Три з них обов'язкові: українська мова, математика та історія України. На вибір – українська література, одна з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, хімія, фізика та географія. Четвертий предмет варто вказати під час реєстрації. НМТ проводитимуть у тимчасових екзаменаційних центрах – спеціально обладнаних комп'ютерних аудиторіях. Безпека всіх учасників процесу – пріоритет.

У області можна звернутися до пунктів реєстрації, де надають консультаційну й технічну допомогу тим, хто виявив бажання складати НМТ. Вони функціонують на базі закладів вищої освіти Полтави та Кременчука. У переліку п'ять університетів – ПДАУ, ПУЕТ, ПНПУ, Полтавська політехніка та КрНУ.

Очікується до реєстрації на НМТ понад 12 тисяч учасників – більше, ніж торік. Детально про тонкощі реєстрації та проведення тестування – на сайті Українського (https://testportal.gov.ua/) центру оцінювання якості освіти.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації