Вхід | Реєстрація

У Кременчуці на пішохідному переході збили чоловіка

У Кременчуці на пішохідному переході збили чоловіка

13 березня приблизно о 18:20 у місті Кременчук трапилася дорожньо-транспортна пригода. Поліція розслідує обставини інциденту.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль марки «Skoda», яким керував водій 1952 року народження, здійснив наїзд на пішохода 1977 року народження, який переходив проїзну частину вулиці по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до лікувального закладу.

За цим фактом слідчим підрозділом Кременчуцького районного управління поліції, за процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що призвело до середнього ступеня тяжкості тілесних ушкоджень потерпілому) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди з'ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня, 09:20 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації