Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави розслідує замах на вбивство чоловіка

Поліція Полтави розслідує замах на вбивство чоловіка

17 березня близько 09:30 години до відділення №1 (Подільський район) Полтавського райуправління поліції надійшла інформація від медичного персоналу швидкої допомоги про госпіталізацію місцевого чоловіка з тілесними ушкодженнями. У зв'язку з цим поліція розпочала кримінальне провадження.

У відділенні №1 Полтавського райуправління поліції повідомили, що після отримання інформації про тілесні ушкодження чоловіка, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та оперативники Полтавського райуправління поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що між двома місцевими чоловіками виник конфлікт під час спільного дозвілля. Унаслідок суперечки 34-річний місцевий чоловік спричинив тілесні ушкодження 34-річному знайомому, який був госпіталізований в тяжкому стані. Фігуранта, який спричинив ці ушкодження, було затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідчим підрозділом поліції, під керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 15 і частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що стосується замаху на умисне вбивство. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня, 17:48 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації