Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали чоловіка, який пограбував 13-річного хлопця

У Полтаві затримали чоловіка, який пограбував 13-річного хлопця

Чоловік відібрав мобільний телефон у неповнолітнього поруч з одним з торговельних центрів на вулиці 23 Вересня та втік з місця події. Поліцейські встановили особу зловмисника протягом декількох годин і повідомили йому про підозру у відкритому заволодінні майном.

Повідомлення про грабіж надійшло до Полтавського районного управління поліції від перехожих 17 березня близько о 15:00. На місце злочину відразу була направлена слідчо-оперативна група та оперативники поліції.

У відділі комунікації поліції Полтавщини повідомили, що оперативникам вдалося знайти зловмисника протягом декількох годин. Виявилось, що це 26-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми з законом. Йому було повідомлено про підозру у грабежі, і зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом правопорушення слідчим підрозділом поліції, під керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Санкція цієї статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня, 15:36 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації