Вхід | Реєстрація

За добу вогнеборці Полтавщини ліквідували 14 пожеж на відкритій території

За добу вогнеборці Полтавщини ліквідували 14 пожеж на відкритій території

Протягом 18 березня вогнеборці з пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України та підрозділів місцевої пожежної охорони залучалися до гасіння 14 пожеж, що виникли на відкритій території у Полтавському та Миргородському районах.

Внаслідок займань було знищено понад 14 га сухої рослинності і сміття, господарча споруда, паркан та 250 кг сіна.

Шановні громадяни! Унаслідок необережного поводження з вогнем або звичайної необачності може виникнути пожежа сухої рослинності. Пам’ятайте, що трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум'я швидко розповсюджується на значні території. Не користуйтеся вогнем для знищення сухої рослинності. Не спалюйте сміття та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах.

Якщо помітили безупинне розповсюдження вогню - негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня, 17:52 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації