Вхід | Реєстрація

Військовий із Полтавщини збив ракету, яка летіла на Київ

Військовий із Полтавщини збив ракету, яка летіла на Київ

Військовий Дмитро з Кременчука, який служить в ЗСУ з 2022 року, продемонстрував свої високі навички та відвагу під час масованого обстрілу України 21 березня.

Про це повідомили в Окремій президенській бригаді імені гетьмана Богдана Хмельницького.

21 березня росія здійснила масований ракетний обстріл України. 31 ракету знищили сили ППО, з них три - бійці Окремої президентської бригади та підпорядкованих підрозділів. Одна із цілей, яка направлялася на Київ, була знищено зенітником Дмитром.

До мобілізації він був заступником директора машинобудівного заводу. Тепер боронить столичне небо зі "Стінгером".

«Декілька ракет пішли на Рівненську область, а декілька пішли на Хмельницьку область. Їх доволі там багато було. Потім якось так сталося, що вони всі разом розвернулися і пішли на Київ. Тобто ми їх бачили, ми їх чекали. І коли перша ракета пішла, я розвернувся вслід і здійснив постріл. Нічого складного», – розповдає Дмитро.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня, 14:05 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації